Se vores brede udvalg i menu’en her.

I kan altid få hjælp af vores kok til at sammensætte jeres menu, lige præcis som i ønsker.

Forretter
Lakseroulade med æblecreme, serveret på sprød salat.
Kyllingetimbale med cheddar og chili, serveret med marinerede urter.
Tunmousse serveret med sauce verte.
Rejer og muslinger serveret med kryddermayo.
Vildtpaté serveret med syltede bær.
Varmrøget laks serveret med porrecroudité
Carpaccio af okse, serveret med pesto og parmesan.
Carpaccio af røget tun, serveret med wasarbicreme.
Vitello tannato. Kalvefilet med tun.
Sprødstegt parmaskinke serveret med rygeost.
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød samt smør.
Salater
Græsk salat med feta, oliven, agurk, løg og tomat.
Broccolisalat med rosiner og pinjekerner.
Asparges venegrette, med æg og capers.
Salat af bagte sweet potato samt rødløg, koriander og ristede solsikkekerner.
Rødkålssalat med appelsin og vineddike.
Bønnesalat med rødløg og feta, vendt i en mild dijon-dressing.
Mormorsalat af sprøde hjerteblade.
Tomatsalat med frisk mozzarella.
Waldorff salat.
Sprød grøn salat med ærter, majs, tomat, agurk samt peberfrugter.
Alle salater serveres med tilhørende dressinger.
Stegeretter
Frikadeller
Helstegt svinekam.
Rosa-stegt kalvetyksteg.
Nakkefiler braiseret i øl.
Kyllingebryst barderet med chorizo pølse.
Helstegt vildsvinekølle.
BBQ marineret kyllingebryst.
Glaseret skinke.
Rødvinsmarineret oksefiler.
Kalvefilet stegt som vildt.
Det serveres sauce der passer til stegeretterne.
Kartoffel og tilbehør
Kartoffelsalat.
Flødekartofler.
Små bagte kartofler med krydderurteolie.
Krydderstegte kartoffelbåde.
Pastasalat med pesto.
Pastasalat med karrydressing.
Pom Anna.
Bulgursalat.
Kartoffelmos.
Bagte rodfrugter.
Desserter
3 slags ost med kiks og druer.
Æbletærter med kanelcreme.
Gl. Daws æblekage.
Blommetrifli.
Chokoladekage med vaniljecreme.
Pandekager med is.
Creme brulee
Vanilje panna cotta med passions frugt.
Chokolademousse.